Contacta amb nosaltres al T. 973 224 222

El meu bebè no gateja

Tots els bebès haurien de passar per totes les etapes, com el control del cap, voltejar, rastrejar, asseure’s, gatejar i caminar.

És important que ho facin per a que el seu desenvolupament psicomotriu sigui el correcte.

El gateig és un entrenament psicomotriu ( és a dir: de coordinació i de treball muscular). La musculatura es prepara per a que, quan el bebè es vegi preparat i fort, per si sol, comenci a caminar.

“El meu nen no va gatejar mai! El meu bebè sempre es vol posar dret i no vol gatejar! El meu nen gateja però ho fa amb una cama doblegada!”

Aquestes afirmacions ens diuen que aquest bebè té algunes tensions a la seva pelvis, al sacre i en el crani que no li permeten fer el moviment que li toca fer, com és posar-se a quatre grapes i gatejar per poder així investigar el seu món.

 

L’osteopatia pediàtrica consisteix en la valoració de les tensions del cos del nen i relaxar-les amb tècniques molt suaus, ajudant a que el petit pugui funcionar correctament.

 

Realitzem una història clínica del bebè àmplia i valorem amb les nostres mans i moviments suaus les tensions del nadó, al mateix temps que les tractem.

Molts cops el dia després de la consulta d’osteopatia els nens comencen a gatejar.