Contacta amb nosaltres al T. 973 224 222

Fibromiàlgia

És un grup de símptomes i trastorns musculars i esquelètics que es caracteritza pel cansament, el dolor persistent i la rigidesa d’intensitat variable en músculs, tendons i teixit que els envolta, així com per símptomes psicològics com insomni, rigidesa, mal de cap, problemes de memòria etc.

No sabem les causes que ho provoquen, però si que sabem que produeix una alteració en la qualitat de vida dels pacients que ho pateixen.

 

El tractament mèdic és molt complex, i molts cops sense molta millora.

 

L’osteopatia clínica tracta la fibromiàlgia a través de la normalització del sistema nerviós autònom. Aquest sistema regula els òrgans del cos i es pot veure influït per les emocions, ja que tant el sistema nerviós autònom com el sistema límbic de les emocions es controlen a través de l’hipotàlem.

Creiem que el tractament passa per la normalització del sistema neurovegetatiu, localitzat en la seva major part al crani, el sacre, la columna vertebral i les costelles.

El Body Adjustment, o Tractament General Osteopàtic, es basa en fer mobilitzacions suaus de totes les articulacions del cos i els òrgans per normalitzar aquest sistema , millorar la fisiologia de la persona i donar al pacient la capacitat vital que li falta.